Valaki akinek szívügye a magyar sup

Sok ember dolgozik azért, hogy jobbá, ismertebbé tegye az állva evezés világát….

Sokféle deszkát lehet manapság -jellemzően isupot- vásárolni kis hazánkban. A forgalmazók egyike Metes Tamás alias Tomek Spacey…lehetne ha nem emelkedne ezen felül! Márpedig megteszi! és, hogy mivel? Ezt szeretném elmesélni nektek….

foto: Mavrák Olivér

Tomek a Bass sup deszkák hazai forgalmazója. Ő is úgy került a sport közelébe ahogy oly sokan. Ráállt, majd evezett és végül beleszerelmesedett.
Lengyel kapcsolatai révén adta magát az ötlet, hogy egy feltörekvő lengyel márkát hozzon a piacra. Az általa forgalmazott deszkák egyébiránt jó minőségűek, megítélésem szerint vállalható áron.
Első találkozásunkkor mi éppen a sup dragon Vb.-re készültünk. Dunakeszin a kajak egyesület telephelyén éppen a Nagy Szabi által edzett női négyes támogatására tett hangzatos ígéreteket…..
Nos az elmúlt 20 év alatt hallottam már hasonlót nem is keveset, ezért elég szkeptikusan álltam a dologhoz.
Aztán a Szabi felvilágosított, hogy ez a srác tényleg komolyan veszi a dolgot, és szinte oroszlánrészt vállalt a tavasszal megrendezett medencés verseny támogatásából.
(A medencés buli egyébként tényleg magával ragadó hangulatú volt. Nagyon, de nagyon remélem, hogy jövőre is lesz ilyen)
Szóval volt ok reménykedni, és így is lett. Nélküle a lány csapat valószínűleg nem indul…

Több magyarországi verseny számára tett felajánlásokat amit ezúton is köszönünk. foto: Mavrák Olivér

De nem csak támogatással segít! Szigethalmon és Balatonfenyvesen állandó bérlési lehetőséget biztosít, evezéstechnikai tréningeket szervez.
Szeretne többet adni mint a „kibérelted, kalimpálj oszt hozzad vissza időben!” helyek. És az az igazság, hogy jól csinálja, ha kezdőt lát a vízen máris megy és segít…
A közösségi médián is követem a márkát és a szolgáltatást minősítő kritikákat, amelyek szinte kivétel nélkül pozitív hangvételűek. Bátran nézzetek utána!:) és keressétek a supremebass-t a facebookon

medencés buli:) foto: Mavrák Olivér