Stand UP Paddle az emlőrák elleni harcban

Szeretnénk nektek bemutatni a Standup for the Cure-t….

A Standup for the Cure egyáltalán nem újkeletű kezdeményezés Amerika nyugati partján Kaliforniában. A civil szervezet 2012-óta tesz a rákmegelőzésért és az oktatásért.
A Cure (SUFTC) küldetése, hogy egy olyan együttérző közösséget építsen fel, amely az egészséges életmódot, események és programok révén használja az emlőrák elleni küzdelemhez. Pénzt gyűjtsön és felhívja a figyelmet a tudatosság fontosságára.

Standup for the Cure
forrás: suftc.org

A Standup for the Cure az egyes események bevételének 100% -át(!) továbbítja helyi kedvezményezettünknek. Az adományokat azok a klinikák és más helyi (hatékony) szervezetek kapják, akik a mellrák gyógyításával, és az azzal kapcsolatos felvilágosító programokkal, mentálhigiéniás tevékenységekkel foglalkoznak. Ez különösen fontos egy olyan országban ahol sok az biztosítás nélküli vagy alulbiztosított.

Hundreds Attend Stand Up for the Cure Event at Newport Dunes - Newport  Beach News
forrás: newportbeachindy.com

Az általuk rendezett események résztvevői adományokat gyűjtenek családjukkal, barátaikkal és munkatársaikkal, míg vállalati partnereink szponzorcsomagokkal és kiállítási lehetőségekkel támogatják az ügyet. A rendezvényeken egyben ingyenes szűrési lehetőségre is van lehetőség.
A rendezvényeik, versenyeik középpontjában a családiasság és a jó hangulat áll. Az egészséges életmód nagyszerű figyelemfelhívási lehetőség a prevenció fontosságára. Az eseményeiken szívesen látnak bárkit aki evez, vagy magáénak érzi ezeket a célokat.

SIC MAUI Joins the Fight with Stand Up for the Cure - Blog | BicSport
forrás: suftc.org

Természetesen mint mindenkit, őket is érintették a korlátozások, ezért idén egy művészeti galériával összeállva próbálják folytatni a gyűjtést. Ez is egy nagyszerű „kapcsolás” ahol a művészek támogatása mellett próbálnak segíteni.
Természetesen a weboldal shopjában való vásárlással is lehet támogatni az ügyet, vagy az oldalon megadott módon támogatni őket. További információ az alábbi weboldalon:

https://www.suftc.org/standup-virtual

Standup for the Cure
forrás: suftc.org

Összesen eddig több mint 1,3 millió dollárt gyűjtöttek össze és fordították erre a nemes célra.

A hátszél legyen velük!