Hogyan is néz ki egy kétkamrás Mistral?…így….

A kiállításon igértek nekem idei Mistral prospektust, amit meg is kaptam. A 2 kamrás isup-jai jelentik az idei év talán legnagyobb újdonságait a cégnél. A leírásban igérik a nagyobb merevseget (egy 75 kilogrammos padler alatt csak mintegy harmadát rugózza a hagyományos deszkáknak) és ami magától érthetődő, ha az egyik, megsérül, a másik még fenttartja a deszkát a víz tetején.
Természetesen az innovációból a prospektus szerint nem maradhatott el a súlycsökkentés és a megnövelt rostszám sem!

íme a deszka 3 D-s robbantott képe…Azért az menő, ha nem kell semmi plusz varázslatot, befűzni,megkötni vagy feszíteni:)

Lentebb, egy „hagyományos” Mistral isup felépítése látható. A cég követve a többi nagy forgalmazó álltal képviselt trendet folyamatosan próbál innovatív lenni. A céljaik között szerepel, hogy tartós strapabíró és merev deszkákat gyártsanak!

18-20 psi „üzemi” nyomással használható! Sok függhet a nagyobb nyomástól, de azért nem ez az isup-ok kizárolagos értékmérője! Mindenesetre az sosem baj, ha bírja:)

Szörfözés Sup deszkán! Jó móka…

Ezen a képen jól látszik mennyire el lehet szállni a boldogságtól, ha az ember lányának szines vidám deszkája van…..na meg jó nagy hullámok alatta!:)
Igen! Ez olyan száguldozós érzés lehet…:)

A merevdeszkás kínálat megegyezik a tavalyival. Nem gond abból a szempontból, hogy ha jó egy forma azt nem kell mindenáron megújítani. Persze az értéktartásnak is jót tesz ha a színvilág is marad.
Nekem kicsit hiányzik a prospektusból a merev deszkák hosszabb bemutatása. Sajnos csak kis méretű képeket használnak, rövid leírásokkal.

Viszont amiből bőven sok is van, az a ruházat bemutatása beach életérzéssel….
Mistral fürdőruha szörfözni, supozni:)
A naplementében evezni mindig különleges, még tenger nélkül is:)

Ha valakinek lehetősége van ezeket a deszkákat kipróbálni vagy tesztelni, szerintem ne hagyja ki. Biztosan egy rakás élménnyel lesz gazdagabb!
Köszönöm a Mistral Hungary csapatának a segítséget és a képeket!

További információ a termékekről: mistralhungary.hu