LANE5 avagy sportruházat a legjobb pályán

Az elmúlt pár évben egyre több kajakos, kenus és sup-os versenyez a LANE5 termékeiben, nézzünk a logó mögé és találkozzunk Zsolttal akit beszippantottak a vízi sportágak világa.

Manapság megszokott dolog, hogy sportruházatot, külföldi cégek készítenek. Íme egy üdítő kivétel, bemutatkozik a LANE5! Zsolt gyermekein keresztül került közel a kajak-kenuhoz.
Fia Levente egyszer azt mondta, hogy: „Apa, ha majd egyszer egy világversenyen a kamera engem mutat, akkor az lesz a nevem mellé írva, hogy LANE5” és elindult valami.
A kajak-kenuban a továbbjutásos rendszer úgy épül fel, hogy az előfutam győztesek kerülnek a középfutamokban középre (9 pálya van, az 5. a középső), majd a középfutam győztesei a döntőben középre.
Aki az 5-ös pályán (lane) van, arra mindig érdemes figyelni. Itt indult egy olyan ruházati vállalkozás ahol az innováció és a minőség alap követelmény. Pont úgy mint egy versenyen a jó felkészültség.
Amikor Zsolttal erről beszélgettünk elmondta, hogy elkerülhetetlen a törekvés a jobbra. Sokan nem is gondolnák, hogy egy anyag szövése, egy jó szabásminta vagy egy egyedi dizájn mögött milyen munka lapul, de ha az aki hordja elégedett akkor megérte. 🙂

MTK-s csapat meeting:)

A LANE5 termékeit világ és olimpiai bajnok sportolók hordják, a SUP-os közönség számára sem ismeretlen a logo. Az SRHSE, a Honvéd, az MTK, a Merkapt-Mekler tagjai, Kövér Marci,Zöllner Viktor, Horváth Noémi és én is LANE5 mezben állunk rajthoz.

A weboldal cégismertetője:

A LANE5 Hungary Kft. 2019-ben alakult, legfőbb tevékenységi köre a sportruházat gyártás és forgalmazás, ezen belül kiemelt figyelmet fordít a kajak-kenu sportágban használatos professzionális technikai ruházat fejlesztésére, előállítására.

www.lane5.hu

Társaságunk nagy hangsúlyt helyez a gyártásnál felhasznált anyagok fizikai és kémiai behatásokkal szembeni ellenálló képességére, ergonómiai  tulajdonságaikra. Termékeink vizuális megjelenését egy kreatív, a szakmában évtizedes tapasztalattal rendelkező designer felügyeli, ezáltal szín- és formaviláguk megfelel a divatvilág aktuális trendjeinek. Edző- és versenyöltözékeinket, valamint kiegészítő felszereléseinket a kereskedelmi forgalmazás előtt professzionális sportolók segítségével, hónapokon keresztül teszteljük, véleményük döntő a termék tervezése, fejlesztése, kivitelezése során.

A deszkához passzoló dizájn, mert itt ilyet is lehet. A képen Takács Emma és a Makaio

Célunk, hogy a gyártás során felhasznált alapanyagok kivételével a termékek előállítását nagy tapasztalattal rendelkező hazai vállalkozások végezzék, igyekszünk maximálisan megfelelni a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, csomagolásaink kizárólag újrahasznosított anyagokból készülnek, elsősorban papír alapanyagból.

Emlék Connor Baxter-nek a hazai VB-ről

Márkanevünket a versenysport ihlette. A kajak-kenu sportban az 5-ös pálya, a LANE5 egy fogalom. Ezen a pályán eveznek azok a klasszisok, akiktől a nagy eredményt várják. A LANE5 rangot ad, mert minden versenytárs tudja, hogy ott valaki olyan áll rajthoz, aki jól felkészült, akiben sokan hisznek, akiről tudják, hogy nagy eredményekre képes, hiszen az addigi futamokban már bizonyította rátermettségét, éppen ezért a jelmondatunk:
be the first.

Itt arról beszélünk, hogy a Honvédos mez piros árnyalata kevésbé fényes, ami előnyösen emeli ki a logót és szép átmenet a derékrész felé. 😀

Ezen a képen azért van rajtam pulóver, hogy ne tűnjek túl picinek a két SUP race Hungary-s között:)

Mindenkit az ötös pályára az idei világbajnokságon! A hátszél legyen veletek!