Instant SUP bérlés? Miért is ne?

Eszetekbe jutott már, hogy milyen lenne egy automatától bérelni SUP deszkát? Nekem sem…de van akinek igen!

Nemcsak, hogy eszébe jutott, de a Rediten haknizott is egyet egy prototípussal. Sikerrel tette! Floridában már 7 strandon lehet SUP-ot bérelni egy állványtól!

StationBoynton
forrás: supconnect.com

A cég neve PADL, ami elég rövid mégis tartalmazza a sporteszközre utaló magatartás formáját! 🙂
Az ötlet egyébiránt nem ördögtől való. Mindannyian jártunk már úgy, hogy egy partszakaszon eszünkbe jutott milyen jó is lenne evezni itt egyet! Ezt az igényt szeretné kielégíteni a cég. Gyakorlatilag úgy működik mint egy parkolás telefonnal egy regisztráció után. Kiegészítve azzal a plusz szolgáltatással, hogy evezés után a deszkában lévő GPS-nek köszönhetően megnézhetjük mennyit eveztünk és hol.

forrás:padl.co

A hivatalos oldalukon van fent egy video amitől egyből kedvem támadt evezni egyet! Persze nem nehéz sóvárogni, ha az ember kinéz az ablakon és szakad az eső a szürkületben,mindezt teszi úgy 4 fokban. Ott meg ugye szánsájn, bícs meg könnyedség!:)
A bérlés számomra meglepően nem olcsó a maga óránkénti 15 dollárjával, de az is igaz, hogy egy floridai tengerparti élményért simán kiköhögném…többször is!:D
Persze, hogy ne menjünk el az apró-betűs rész mellett sem, egy hónap 25, hat hónap 80 dodó készenléti -vagy ha úgy tetszik havidíjat- le kell csengetnünk. Mint a MOLBUBI-nál csak ezt vízen kell használni és ugyan oda visszavinni.

Az oldala elég puritán, de hát evezni akarunk nem netezni! Én személy szerint olvasgattam volna beszámolókat, meg egy kis technikai információt a deszkáról. Gondolom, ha életképes és terjeszkedő lesz, gondolnak majd erre is…

A hivatalos oldala: www.padl.co

A hátszél legyen veletek!

A cím kiemelt képe a supconnect.com tulajdona