I. SIC Maui & Tahe Outdoors nyílt nap és találkozó

A bicsurf.hu tesztnapot és SIC találkozót tartott Velencén…

A hétvégén a komor időjárás ellenére közel hetvenen látogattak le a Velencei TóParty Strand és Kemping területén megrendezett nyílt napra. Az rendezés dátumához közeledve nem kis riadalmat okozott a tény, hogy bizony ez nem egy pólós napsütéses csodás tavaszi nap lesz. Szerencsére Gyula a maga eltántoríthatatlan nyugalmával tartotta magát ahhoz a makacs elképzeléshez, hogy a SUP-ost egy kis szél nem tántorítja el, és igaza is lett.:)

Készülődés vízre.

Persze a Gábor és Réka által kidolgozott aprólékos program nagy része sajnos áldozatul esett, de van egy olyan sejtésem, hogy ez még pótolva lesz idén.

Vannak a kemények, a nagyon kemények, a legkeményebbek…és a Csabi!:)

Délelőtt kikészítettük mindent és szép lassan szállingózni kezdtek az első bátrak akik hideg ide, hideg oda de azonnal vízre akartak menni. A kikészített deszkákon kívül vízre került 2 14-es RS Isup és több Atlantis, XRS és merev RS deszka is.

Utánpótlás akcióban. Ha sokan vagyunk és akad egy bója mindig érdemes a fordulást csoportosan gyakorolni.

Kuriózumként a gyerek 12,6-os RS és a Mothership (17*59) is vízre került. Azok sem maradtak parton akik az evezés emocionálisabb oldalát keresték, a harmonikus formájával és dizájnjával egy merev Oceanos és annak isup változata is tiszteletét tette.

Egy kis erőfitogtatás mindig belefér:) Az RS és az Atlantis között egy kis Sonic fontoskodik:)

Az elnyűhetetlen túradeszkák is megmutatták magukat a gyorsabb társaik mellett.

Vízre kerültek a hobbi túradeszkák is. A már jól ismert Sonic-on kívül a Tao, Tao Fit és a Tao Surf deszkákat is ki lehetett próbálni. Szörfözni itt most nem volt alkalmas a víz. Tervezünk egy balatoni csak szörfös, strandos, hamburgeres napot a nyáron, amikor ezek a deszkák is ki tudják domborítani a funny factor-t. 🙂

Az anyahajó központi eleme a mókának, legyen szó bármilyen rendezvényről.

Az anyahajónak mindig nagy sikere van és Árpi fáradhatatlanul hozza-viszi, hogy egyre több szerelmese legyen a sportágnak. Ebben semmi verseny, csak a jókedv és a csapatszellem.:)

Azt hiszem itt arról volt szó, hogy evezzünk többet együtt ….:)

Ebéd után meghallgattunk egy köszöntőt Mark Raaphorst-tól akinek minden SIC deszka viseli a keze nyomát, majd Buday Tommy jelentkezett be online. Egy kötetlen és érdekes beszélgetés keretein belül volt szó a deszkák kialakításáról, tervekről és a SIC Global Atlétáiról.
Az üzenet amit mindketten fontosnak véltek elmondani az az volt, hogy evezz sokat, érezd jól magad és ha teheted tartozz egy jó SUP-os közösséghez, ahol megoszthatod az élményeidet.
Ezzel mi is csak egyetérteni tudunk:) Ha kíváncsi vagy a közösségünkre és vagy a márkára, várunk a facebook csoportunkban a SIC Hungarian Team -ben. valamint a bicsurf.hu oldalán:

https://bicsurf.hu/

a gyártói oldal a következő linken érhető el, ahol sok információt találhattok a termékekről és az atlétákról is:

https://sicmaui.com/

Csongor és Réka pepitában vette ki részét a szervezésben, hogy minden jól alakuljon.:)

Játék közben mindig akad némi technikai kihívás, ez a Sonic-on jóval könnyebb mint egy versenydeszkán.
Egy jól „SIC”-erült csoportkép az eseményről…
Bivalyék is tiszteletüket tették, mindig jó érzés amikor tavasszal először összefut az ember a régi SUP-os arcokkal.:)

Köszönjük mindenkinek aki részt vett az eseményen, hogy eljött és egy SIC-es napot töltött velünk. Külön köszönet a bicsurf.hu-nak és mindenkinek aki részt vett a szervezésben ezt a délutánon.
A folytatás erőteljesen esélyes:)

A hátszél legyen veletek és találkozzunk a vízen!

üdv: Karesz