Érdekel az amatőr és a profi sport háttere, fejlődni szeretnél?

Ha igen szívesen mutatok be számotokra egy oldalt ami nekem csak hasznomra vált.

A véletlen és a folyamatos kutakodás terelt a sportorvos.hu oldalra. Tulajdonképpen arra akartam választ kapni, hogy hogyan kerülhetem el a sérüléseket a felkészülési időszakban ami rendszeresen visszavetett az elmúlt években. Ugyan a mobilizációs és nyújtó gyakorlatokat nem itt találtam meg, helyette sok az általános edzéselmélettel és magával a sporttevékenységgel kapcsolatos tanácsot és ötletet találtam. Például a méz hatása a sportteljesítményre vagy a csontlevesről szóló cikk kifejezetten érdekes. 🙂


A cikkek nagy része gondolatébresztő az adott téma iránt, és ami lassan már kuriózumnak számít, mindezt forrásmegjelöléssel teszi ahol ezt a tartalom megköveteli. A neve alapján azt gondolhatnánk, hogy csak a sporttal kapcsolatos orvoslásra fókuszál. Ehhez képest a sporttáplálkozástól a sportpszichológiáig számos témakört érint röviden mégis érthetően.


Ha valakinek van kedve és ideje nézelődni, érdemes szánni rá egy kis időt, hátha talál valami hasznosat amit beépíthet a mindennapi sportolásába.


Jó böngészést! 🙂

A felhasznált képek a sportorvos.hu portál tulajdonát képezik.