Croslake Bomber

Lego Sup deszka. Bemutatkozik a Croslake Bomber deszkája amely tényleg nagy durranás! Vagy mégsem?…

Rögtön az elején szeretném tisztázni, hogy én bizony nagyon nem vagyok fújkáló párti! De tényleg naaaagyon nem! Számomra a mai napig kis örömgombóc érzés amikor leérek a partra, és minél gyorsabban vízre tudok szállni!
Amikor nekiállok pumpálni, pont úgy érzem magam mint Maja a labradorunk séta előtt! Tudja, hogy ha nem ül le nem mehet ki a kapun, de mégis alig megy neki! Elég türelmetlen egy jószág!:)
Ezzel szemben sokan egyfajta ráhangolódásként és bemelegítésként tekintenek az előkészületekre!
A tisztelet és a csodálat mezsgyéjén adózom nekik!

forrás: crosslake.com Itt egész kis pofás, ahhoz képest hogy műanyag.

Egyszóval vártam már valamilyen hibrid megoldást, ami piacképes lesz és a merev siklás élményét adja a könnyű tárolás eleganciájával. Böngészés közben találtam rá a crosslake.com oldalra ami fennhangon hirdeti a „soha többé pumpálást” és kínálja erre a „bombázóját”.

forrás: crosslake.com Fogalmam sincs miért nincs benne a fedélzet rész, kétség kívül kihívás így megpróbálni evezni vele.

Rögtön három színben és két méretben is hozzá lehet jutni ezekhez az eszközökhöz. A két méret a 12.6-ost és a 14-est jelöli. Fondorlatos módon egy plusz darab kerül csak behelyezésre, tehát aki 14-est vesz és véletlenül ráhajt a kerti traktorral kecske terelgetésközben a közdarabra az megnyugodhat! Rövidebb lesz ugyan de működik!:) Nem is beszélve arról, hogy az amúgy megengedett 85 kilogrammról 110 kilogrammra növekszik a teherbírás.

forrás: crosslake.com Pikkpakk kézzel összeállítható! A gyártó büszkén hirdeti, hogy minden darabja Európában készül.

Alulról így néz ki. Az ,hogy mire valók a méretes ovális lyukak a közepén sajnos nem derült ki…mivel nem PVC-ből vagy polisztirolhabból készül a gyártó szerint környezetbarátabb és jól viseli az időjárási körülményeket is.

forrás: crosslake.com

Van kis keréktengely furat is, ami nem csak ötletes hanem nagyon-nagyon praktikus is tud lenni, de erről kicsit lejjebb….Biztos stabilitást ígér a maga 76 centiméteres szélességével és az alján kialakított ívvel.(30″)

forrás: crosslake.com Tiszta cápa 2!:)

Szinte már-már eszeveszetten keresi az ember a „terméket a kosárba” gombot, amikor az a kis gonosz ördög a „több infó” gomb felé tereli és….
Szembe találja magát azzal, hogy ez így miez?! Egy terepjáró csomagtartója azonnal tele! Evezés után ezt megköszöni a csomagtartó is. De lehet csak én vagyok finnyás, ezért tovább görgetek. Az ára 990-1090 euro.( Remélem még nem kapkodták el ennyiért!!:))

forrás: crosslake.com Hát nade hol a táska, huzat tartó vagy bármi? Ahogy esik úgy Sup-pan!

Nyilván mindenki tűkön ül, a nagymama hímzett ünnepi terítőjét rágja kínjában, hogy megtudja, mi az a titok a kerekek körül!
Namármosthölgyeimésuraim!!!! A deszka 19 kilogramm!! Ez a nettó gyári adat! de a 14-es csak 23(!) kiló!
Na ugye, hogy mekkora okosság a kiskerék!
Besétálok a strandon a vízig, és letudtam egy komplett kettlebell edzést, és hol van még az egy helyben evezés élménye! Garantáltan nem fúj el a szél, de még egy cunami sem egykönnyen. A dolog jó oldala, hogy nagyon nehéz elütni vele valakit…vagy mondjuk csodás bemozdulásmentes bőrnadrágos fényképet lehet készíttetni rólunk a partról, mint ahogy azt alább is láthatjuk!
Kinek ne érné meg 10 perc pumpálás helyett az, hogy minden húzásunknál 10-13 kilóval többet kell megmozgatnunk!

forrás: crosslake.com

Ha valaki mégis venne belőle kérem keressen meg! Egy hatos hideg sörért elvinném egy stégkörre!

A hátszél legyen veletek!