Boat show folytatás, mert van tovább is…

Még több kiállító, és sok érdekesség várt még rám miután a Gladiátoroktól tovább indultam….

A sarkon befordulva el sem lehetett menni érdeklődés nélkül a Jobe standja mellett. A cég nem csak sup deszkákkal és kiegészítőkkel foglalkozik, van náluk wakeboard és szinte minden amit vizen lehet húzni és roppant vicces!:) A brand természetesen tetőtől talpig fel tudja öltöztetni a hullámok szerelmeseit tavasztól őszig.

Trendi cipő márkajelzéssel…

Nem volt hiány extra kiegészítőből sem! Íme egy háromutas pumpa az olyan türelmetleneknek mint én!:)

Tiszta Star Wars feeling…csillog a fényben, robosztus meg ehhez hasonlók.:) Ha lesz tesztnap ezt érdemes kipróbálni a „handworker”-eknek 🙂
Nagyon sután fényképeztem, a mellény egyben úszássegítő betétekkel is el van látva….

Több deszkával is megjelentek, sajnos és hál’ istennek annyira roskadásig volt a stand termékekkel, hogy csak így tudták kirakni a deszkákat. Ezt erősen kompenzálta a segítőkész személyzet. Kérés nélkül ajánlkoztak, hogy bármelyiket bármikor bárhogyan kibányásszák.:) Nem éltem a lehetőséggel, mert ismerem már annyira a márkát, hogy tudjam a Jobe márka figyel a részletes kidolgozásra. Ha valaki egyszerű de mégis elegáns megjelenést szeretne elérni az azt gondolom jó helyen kapizsgál. A márka az aktív kikapcsolódókat keresi és nem a versenyzőket.

A kiállított deszkák. Van köztük egy üvegszálas meren titan szériás is, de inkább az isupokra helyezték a hangsúlyt.

Sajnos a bamboo sorozatból nem volt módjuk kiállítani, de nagyon impozánsra sikerültek a merev deszkáik. Egy lapát azért megjelent…:)

A Titan szériás darabokhoz képest az Angara (ez itt fent) már hegyesebb nózit kapott vérbeli touring deszka. Haladós de a 12.6-os méret miatt könnyen irányítható!
Jó fogású szép bambusz lapát ami még könnyű is… -91es méret! Lehet bele kapaszkodni:)

Amit a Jobe ügyesen ki tudott használni a többi kiállítóval szemben az az icurka-picurka medence volt. A hossza kb.-1 húzás volt, de ők nem erre építettek hanem….

A Jóga a Jobe-n! bárki beállhatott, akinek kedve szottyant jógázni egy kicsit…mondjuk az olyan fényképezős -fotozós arcok mint én, biztosan nem adtak túl sokat hozzá a spirituális aspektushoz a rohangálásukkal….
A jogaszigetes dokkolós stéghez mindenkinek jár a kikötési lehetőség és a kulacstartó is…A srác egyébként csak a feladatot csinálja! Még akkor is ha ezen a képen úgy néz ki mintha éppen pofára esne!

A Bass standját hagytam a végére, mégpedig azért, mert alapvetően más szemszögből közelítették meg a kiállítást. Egy kicsit mást szerettek volna kihozni belőle! Először lássuk a hasonlóságokat! A Bass is szintet lépett önmagához képest azzal, hogy új kiegészítőkkel is megjelent. A lengyel márka önmagában kevésbé szerteágazó mint a Mistral vagy a Jobe. Mégis minőségi vizhatlan táskákkal érkeztek.Na és meglepetés ékszerekkel…

Sup mindenkinek mindehol mindenhogy! Garantált az egyedi megjelenés:)
Tomek nem volt ennyire szétcsúszva, csak el kellett döntenem mi is legyen a kép fókusza! Bocs Tomek! :):) de a táska remekül látszik…
Hoztak ruházatot is…a kép teteje nem bújtatott reklám! 🙂 Csak sikerült egymás mellett „lakniuk”…
pont így!
Minőségi vintage falapátok Lengyelországból….lelke van mindnek! Maximálisan hobbi használatra üvegszálerősítés nélkül, de stílusosan:)
Sajnos a kép nem adja ki! Élőbben sokkal szebb,de így sem kell szégyenkeznie!

Azok akik követik a hazai sup életet ismerősek lehetnek a Bass isup-jai. Alapvetően a gyártók igyekeznek évente frissíteni a színvilágot, na ez itt inkább részletkérdés. A márka a megbízhatóság és a strapabíró faktorra épít!
Éppen ezért a standon, a többi kiállítóval ellentétben kölcsönzőben használt deszkák lettek kiállítva!

Egy kölcsönzőben lévő deszkának nincs gazdája igazán…kap amit kap és úgy ahogy’ .Ezek a boardok mégis jó állapotban vannak….

A bass versenylapátjait sokan használják idehaza a jó ár/érték aránya miatt…

A Bass támogatta a tavalyi világbajnokságon részt vevő csapatot…(is)…

A másik dolog amivel emelték a kiállítás szinvonalát az a kiállított két merev deszka….

Egy kis térfogatú játszós trükkös…
Vékony és kecses! Remélem kipróbálhatom majd egyszer! Az Alien névre hallgató deszka olyan kemény, hogy szöget lehetne vele ütni a fába…:) Persze ahhoz, hogy a menettulajdonságairól írni lehessen szorgos kilómétereket kellene eltöltenünk együtt…

Na mármost nem az ám a nagy hipe, hogy kiraktak két deszkát! Hanem az, hogy mindkettő egyedi, kézzel készült darab, amit maga a hajóépítő(!) mutatott be!
A „bordos” ember Californiában tanulta a kutyafüttyöt! Hozta is magával azt a fajta szörfös mentalitást, aminél ő megismer téged, megnézi hogy evezel, beszélget veled és épít egy deszkát „yourself”!!!!
Jó! Oké! A kukacoskodóknak igazuk van valahol abban, hogy csak nem kéne ennyire feltolni ezt a dolgot,…egy gép precízebben dolgozik, hiába tucat, olyan súlyban gyárt deszkát amit kézzel igen bajos….Hát akkor alábbi kép!

Tadaaam!!! 8.3 kilogramm!

Megvan az az érzés amikor egy olyan szakival beszélgetsz akinek szenvedélye a munkája? Na ez az volt!:)

Ha még bírjátok egy kicsit szeretnék mutatni egy jó kiegészítőt kicsit másképp….

A cég amelyik ezt forgalmazza inkább uszodatechnikával foglalkozik. A deszka érdekessége, hogy EVA pad van rajta…ami persze nem látszik (nagy fotós vagyok:))
Naná, hogy van virágos is belőle…:)
Sőt van sodrófás változat is családoknak:)

A viccet féretéve, a kellő óvatossággal ezekkel sokat lehet javítani az egyensúlyérzékünkön!

Ezúton is köszönöm ismételten minden kiállítónak, hogy megjelent ezen a rendezvényen! Nem csak a sok személyes élményért, hanem azért is mert biztosan sok új emberrel sikerült megismertetni ezt a nagyszerű szabadidő és versenysportot!

Azoknak akik eljutottak idáig köszönöm a figyelmet!