VIZES GÁLA 2019

Kapott a Sup lehetőséget a bemutatkozásra! Így éltünk vele…

Pár héttel ezelőtt ismét felkérést kapott Nagy Szabi barátunk, hogy a sportág népszerűsítése jegyében fellépést szervezzen sup-osoknak a Budapesti Vizes Gálán! Ugye nekünk akik szeretjük ezt a sportágat és megtaláljuk magunkat benne, ezt nem nagyon kell bemutatni. Van aki túrázni szeret, van aki a versenyzésért él-hal, van aki a jógát élvezi a deszkáján és van aki a házi kedvencével kapcsolódik ki a vízen….
Na de tényleg! mit lehet kezdeni 10-15 percben egy 50 méteres medencében egy csomó sportszerető ember előtt?!

Mindenképpen szerettünk volna látványos fordulókat és az jutott eszünkbe, hogy mi lenne ha egy M alakú pályán egyszerre legalább öten mennénk!

Így történt, hogy lett verseny, forduló és sok-sok közelharc!:) Maga a gála is szuper volt! Fények, tribün és rock and roll! 🙂

Bátran állíthatom mindannyiunk számára élmény volt, a bemelegítő medencében kockásra ökörködtük magunkat, így vagy úgy de de mindenki megmártózott párszor:)

Ezúton köszönjük a Gála szervezőinek, a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek és a Sup Race Hangary-nak a lehetőséget és az élményt! Úgy gondolom a sava-borsa vízre került még úgy is, hogy csak egy villanásnyi időnk volt!

És természetesen óriási köszönet profi fotósunknak Takács Zsoltnak aki nélkül csak képtelen beszámolók léteznének! 😀 Nem is beszélve arról, hogy mint a LANE5 márka forgalmazója hozzánk vágott egy -egy különböző színű pólót szponzoráció gyanánt! Ti el tudnátok képzelni ezeket a képeket póló nélkül?! (hát sajnos mi is:D:D:D)

A hátszél és a napsütés legyen veletek!