Újraindul a Hazai Vizeken sorozat

Magyarország számos gyönyörű és felfedésre váró vízi kalandot kínál. Ebben nyújt segítséget az MKKSz a Hazai Vizeken sorozat folytatásával.

Sokan szeretünk barangolni a természetben és legyen szó akár kihívásokról, a természet közelségéről vagy, csak egyszerűen a nyugalomról összeköt minket az evezés és a víz szeretete. A mozgás és a természet segít újra és újra elhelyezni magunkat magunkban.:)

Legyen szó csoportos vagy egyéni evezésről idehaza többnyire békés vizeken hódolhatunk az aktív pihenés eme fajtájának.

A Magyar Kajak Kenu Szövetség a szabadidős sportolók számára nyújt segítséget a hazai Vizeken sorozattal és egy nagyszerű weboldallal.


Idén április 22.-én A Mosoni-Duna Túraversennyel indul a szezon majd május 14.-én Dunakeszi június 17.-én a Rába, július 15 a Balaton következik.

A rendezvényeken a kajak-kenusok és a sárkányhajósok mellett egyre több SUP-os jelenik meg. Ehhez a „bajnoksághoz” nincs szükség arra, hogy leigazolt sportoló légy, bárki rajthoz állhat nevezési díj ellenében. Ennek összege előnevezés esetén 5000 forint helyszíni nevezés esetén 6000. A távok változóak Győrben 75 kilométertől 8 kilométerig több távon el lehet indulni.
Azzal, hogy van dobogó és éremosztás a teljesítmény túrázóknak kívánnak kedveskedni, az alapvető cél a jó hangulat és egy összetartó vízi közösség kialakítása. A helyszínek változatossága pedig a különböző tájak és vízfelület bemutatására szolgálnak.

Egy weboldal ami több mint rendezvények gyűjtőhelye

Az evezzitthon.hu plakátjával biztosan találkoztatok már. A Hazai Vizeken sorozat leírásán túl, egyéni túraútvonalakat ajánl.

Valamint régiók szerint vízi megállóhelyeket, képekkel, térképpel, leírással és az elérhető szolgáltatásokkal

A kezdőoldal praktikus és elegáns, gyorsan és könnyen lehet rajta kiigazodni.

Böngésszetek kicsit ti is, hátha találtok egy jó helyet vagy alkalmat egy szép SUP-os naphoz!

innen közvetlen tudjátok elérni az oldalt:

https://evezzitthon.hu/

A hátszél legyen veletek! Sok sikert az idei kihívásaitokhoz 🙂

A képek az evezzitthon.hu oldalról lettek feltöltve és az MKKSZ tulajdonát képezik.
szerző:Márton K.