Szeretsz pecázni és imádod a SUP-ozás élményét?

Íme egy isup, ami nem csak formabontó, de innovatív is. Ismerkedjetek meg a Böte Rackham Aero 11′-es modelljével.

A horgászok között sokan vannak azok akik nem elégednek meg azzal a víz közelséggel amit egy part tud adni, ezért csónakba, kajakba szállnak vagy éppen egy SUP deszkára állnak.
A SUP deszkáról való pecázás nem újkeletű dolog. Számos kép és videó kering a neten tavi vagy tengeri SUP-osokról akik mindkét hobbijuknak hódolnak egyszerre.
A Böte tovább gondolta ezt a vonalat, és piacra dobta Rackhem sorozatát, aminek legújabb tagja számos innovációt tartalmaz.

kép forrása: .trailexpeditions.com

A fent képen két kivétellel teljes „harci díszben”. Alap a deréktámasz, a bot tartó és a stokiként használható vödör. A lapáttartó nekem már nagyon „extra”, de elvitathatatlan tény, hogy jobb ott mint elhagyva.:) Természetesen csomagkötöző és fogantyú mindkét végén van.

kép forrása: .trailexpeditions.com

Ha valaki mégsem szeret annyira evezni, pici motort is fel tud tenni a deszkára. Ami viszont nem látszik , az a mágneses pohártartó korong ami talpon tartja a poharat. A videóban bemutatják ami a cikk végén van. Egész ötletes.

kép forrása: kayakanglermag.com

A bottartó konzol, ami támlaként is tud funkcionálni kényelmesebbé teszi a horgászatot, A süllyesztett fedélzet már itt-ott felbukkan az isup-ok között is. Lehet ez lesz a felfújható deszkák új irányvonala.

forrás: theawesomer.com

Technikai adatok:

  • Méret: 11′ L × 36″ W × 7″ D
  • Terhelhetőség: 300 LBS
  • Átlag súly: 36 LBS
  • Konstrukció: Inflatable AeroULTRA Technology
  • Légnyomás: 10-15 PSI
  • Táska méretei: 44″ L × 20″ W × 17″ D
  • A felszerelés súlya táskában: 49 LBS
kép forrása: .trailexpeditions.com

A deszka olyan 1100-1300 dollár között kapható ami sajnos nem tartalmazza a kiegészítőket, amiket külön lehet megvásárolni. A dizájnos vödörért majdnem 200 zöldhasút kell kicsengetni kb. ennyi a háttámla ára is. Ha valaki minden kiegészítőt megvesz hozzá plusz 500-600 dollárral számolhat.
Ez így soknak tűnhet annak aki nem járatos a versenyhorgászat terén.
Ez a deszka jellemzően egy szűk réteget szeretne maximálisan kiszolgálni, biztos vagyok benne, hogy megtalálja a maga helyét a piacon.

Bemutató video:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3Re1893Wuw

Gyártói weboldal:

A hátszél legyen veletek!