SUPrafel

Sziasztok! Az az ötletünk támadt, hogy indítunk egy kis mini sorozatot ami azokról az „szereplőkről” szól akik szabadidős SUP eseményeket szerveznek. Mindenki ugyanazokat a kérdéseket kapja. Még csak az elején tartunk de, már most érdekes szempontokat és terveket látunk….:)

Íme az első résztvevő! Fogadjátok szeretettel a SUPrafel csapatát!

A SUPrafel evezésein mindig nagy a létszám! Forrás: SUPrafel facebook oldala

-Mi a cég profilja?


Cégünk fő profilja sup túra szervezés, belföldön és külföldön egyaránt! Továbbá sup deszka értékesítés viszonteladóként!


Mivel foglalkoztok?

Leginkább túraszervezés, belföldön és külföldön. Több sup forgalmazónak vagyunk a viszonteladója, ezáltal sup tesztnapok! A következő szezonban pedig Sup lakóautó bérbeadás is lesz, hátha utazni szeretnétek! Van még egy kézműves webshopom a kotelbazar.hu ahol kötélből készült termékeket készítek, de erre sajnos egyre kevesebb időm van már! Ez olyan hobbi dolognak indult pár éve! A szezonban próbálok a sup teendőkkel foglalkozni, ilyenkor a többi munka háttérbe szorul!

Egy kis pihi…az ország több pontjára szerveznek túrákat….Forrás: SUPrafel facebook oldala


-Honnan indultatok? Hol tartotok most?

Három éve indultunk a régi társammal, de két éve szétváltak útjaink! Azóta mindenki járja a saját útját, és szerencsére mindkettőnknek kialakult vendégköre lett!


-Mik azok a szakaszok amiken át kellett esnetek ahhoz, hogy most itt tartsatok?

Talán a legnehezebb az ismerté válás volt, mivel volt egy pár cég aki túrázással foglalkozott már előttünk is, de az elmúlt pár év alatt sikerült egy nagyon jó kis Suprafel csapatot összehozni, aminek nagyon örülök! Sok a visszatérő vendég és úgy látom sok suppos barátság alakult ki a túrák folyamán! És úgy gondolom megmaradt szerencsére a jó viszony a többi túráztató szereplővel is!

Közös program a SUPer Szarvasokkal…Forrás: SUPrafel facebook oldala

-Mit gondolsz mi a legnagyobb nehézsége a túráztatásnak?

Szerintem a logisztika, vagyis a deszkák mozgatása, ezért a következő szezonra bővülünk még egy mikrobusszal, hogy könnyebben tudjunk helyezkedni az eseményekre!

A logisztika csapatmunkában:)Forrás: SUPrafel facebook oldala

-A túráitok egyre több elemmel bővülnek, mi segíti a folyamatos megújulást?

Próbáljuk az igényeket kielégíteni, mivel ez a sport egyre népszerűbb, így nekünk is újítani kell, hogy fenntartsam az érdeklődést az emberekben! Próbáljuk a deszka parkot minden szezonban újítani, több márka és többféle forma, legyen a tepsi, meg seprű forma is! ?

Nagyon vadon! Küzdés a növényzettel. A kötelező kapálást feledteti a kaland:)Forrás: SUPrafel facebook oldala

-A facebookon folyamatosan jelen vagytok, láthatóan ki-ki kacsintgattok a szabadidős túrázás mögül. Belső kényszer vagy az igények változnak?

Igen, változnak az igények jól látod! Az idei szezonban megfigyeltem, hogy a kacsa fotózás már nem elégít ki mindenkit! Sok embernek a Sup marad szabadidős tevékenység, napozás, kényelmes evezgetés stb! De van egy réteg akik többre vágynak, itt már több variáció is jelen van! Különböző versenyek, teljesítmény túrák, ügyességi játékok, sup foci stb. Ezt a 2021-es év igazolja majd.

A kutyusosok is jól illeszkednek a profilba. Abból a frissítőből sem mernék engedély nélkül Forrás: SUPrafel facebook oldala

-A magazinban sok szó esik a versenysportról és a teljesítménycentrikus túrákról. Ti a szabadidős evezésekben vagytok igazán otthon. Mik a trendek?

A 2021-es szezon jónak ígérkezik, sok társaság fog jobbnál jobb eseményt szervezni, ez várható volt, így minden résztvevő megtalálja a neki való programot! Mi leginkább a túráztatást részesítjük előnyben a következő szezonban is, de egy Sup versenyt a Suprafel csapata is tervez, Pregun Gyula sup bázisán a Velencei tavon Június 5.-én! Remek alkalom lesz bemelegítésnek a Sup világbajnokság előtt
Ebben tervben lesz egy 3km és egy 200m sprint, végül pedig egy sup ügyességi szakasz, és persze sup tesztelési lehetőség! De ez még kialakulóban van!

Balaton átevezés nagy csapattal…most még túra, de sokan kacérkodnak a hobbi versenyzés élményével:)Forrás: SUPrafel facebook oldala

-Merre halad a SUP rekreáció?

Nagyon jó irányban halad szerencsére, évről évre többen űzik ezt a sportot! Ajánlom én is mindenkinek aki a monoton hétköznapokon túl akar lenni, akár csak pár órára! Jót tesz a léleknek és az emberi kapcsolatoknak, ismeretséget köthetsz hasonló érdeklődésű társaiddal is! Aki pedig komolyan gondolja ezt a sportot, azok előtt nyitva áll a lehetőség!!!

-A 2020 igazi kihívás volt sajnos mindenkinek, nektek sikerült talpon maradni. Mik a jövőbeni tervek?

Túráinkon a következő szezonban is próbálunk új helyszíneket, felkutatni nektek! Szeretnénk minél több emberrel a továbbiakban is megszerettetni ezt a sportot! A deszka parkunkat bővítjük többféle típusú deszkával, amikre tesztelési napokat fogunk szervezni ha netán deszka vásárlás lesz aktuális valakinek! Több sup forgalmazónak ismét viszonteladója leszünk, mint eddig is! Alakulóban van egy Suprafel-es lakóautó is, amit ki lehet majd bérelni az útra kelőknek! Szeretnénk ha a 2021-es szezonban is több csapattagunk indulna, Suprafel színeiben a Sup versenyeken!

Méghogy nem tudom megcsinálni?! Fogd meg a söröm!!!:) Forrás: SUPrafel facebook oldala

A kis ikonra kattintva tudod megnyitni a SUPrafel facebook oldalát!

Remélem tetszett:) A hátszél legyen veletek!

A képek a SUPrafel facebook oldaláról kerültek felhasználásra a SUPrafel beleegyezésével. A képek a SUPrafel tulajdona!