SUPport Hungary

Napfény, Balaton, jókedv! Mi kell még? Oh egy Sup deszka ! Akkor irány a siófoki SUPport Hungary bemutatóterme és bázisa….

Első találkozásom a céggel még 2013-ban történt amikor is a Salamon Balaton Marathon Sup versenyén indultam ők pedig deszkákat állítottak ki. Akkoriban még elég gyerekcipőben járt nálunk ez a sport. Uracs Annamáriát (Ami-t) kérdeztük a kezdetekről és a SUPportról…

Arra kell evezned..ott találsz még felszerelést a Support-ban 🙂

2013-ban vágtál bele a Supos életbe?

Annamária (Ami):
Igen 2013 ban jöttem haza külföldről. Mindig is a víz szerelmese voltam, de amit megismerkedtem kint a Sup-pal tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Természetesen ezt egyedül nem lehet! Sokan vagyunk egy csapat. Van köztünk grafikus, jógaoktató, vérbeli marketinges és a médiában jártas is.
Szerencsénk van, a sport iránti rajongás itt mindenkinek fájdalommentesen a bőr alá van injektálva!:) Mindenki lelkes, együtt vagyunk egy igazi csapat!

Miért nálatok vásároljon valaki?

Annamária (Ami):
Nekünk fontos a személyes kontaktus. Természetesen ha a vevő szeretné, vagy ismeri a felszerelést amit tőlünk vásárolna el is tudjuk küldeni. Azért az, hogy tanácsot adhatunk, együtt tudjuk kiválasztani a vevő számára legmegfelelőbb deszkát sokat számít. Nálunk azonnal bármelyik készleten lévő deszkát ki lehet próbálni. Egy monitor előtt nem olyan kiválasztani egy lapátot mint lent a parton. A merevsége a mankó fogása mind-mind fontos dolog…

Miért a Starboard? Milyen márkát forgalmaztok még?

Annamária(Ami):
A Starboard márkával külföldön találkoztam, amikor forgalmazóként top márkát szerettem volna behozni nem volt kérdés, hogy ez lesz az! Itt nem csak az elért versenyeredményekre és az eladott deszkák mennyiségére gondolok! A Starboard számomra megtestesíti a maximalizmust, a professzionalitást és azokat a törekvéseket, amiket én is a magaménak érzek a környezetvédelem és a sport iránti szenvedély terén!

Egy Starboard isup lélegzetelállító környezetben.

Csak a Starboard vagy valami más is?

Annamária(Ami):
Jelenleg 8 márka deszkáit forgalmazzuk. A Skiffo, Zray, Wattsup mellett árulunk Astron, Coasto és Yolo deszkákat is a Bote lesz a nyolcadik velük ígéretes tárgyalásaink vannak. Szeretnénk minden igényt kielégíteni.
Nyilván annak aki egy évben egyszer, nyaraláskor szeretne egy kicsit elmerülni mondjuk a Balaton szépségeiben, annak nem pont arra van szüksége mint egy heti 100 kilométert evező versenyzőnek. Na és persze fordítva!:) De ez a skála két vége, nagyon sok minden van a kettő között…és mi igyekszünk ezekre is megoldást nyújtani.

2019 Magyar bajnoka a Starboard Sprint deszkája. Nem mellesleg az ICF világbajnokságán is tarolt a márka.

Nálatok fontos a családias hangulat, miben nyilvánul ez meg?

Annamária(Ami):
Először is forgalmazunk gyerekek számára lapátot és deszkát, öltözéket, mellényt. Másodszor pedig folyamatosan szervezünk olyan családi eseményeket ahol a kicsik is kiélvezhetik a sup evezés örömeit, játszhatnak evezhetnek a deszkákon.
Számomra ez a sport mindig is közösségi élmény volt, ezt próbálom továbbadni a vevőinknek és a foglalkozásainkon résztvevőknek egyaránt.Persze az sem mellékes, hogy anyukaként sokat tanulok a 10 hónapos kisbabámtól.:)Már látom, hogy őt sem fogja elkerülni a „supszerelem”:)
Mindig jó látni a mosolygós arcokat egy sup jóga óra vagy egy evezéstechnikai tréning után. Ez utóbbinál is igyekszünk magas szintet képviselni, rendszeres oktatónk például Nagy Szabolcs kétszeres Sup Dragon világbajnok.

Nem csak evezés közben lehet feltöltődni.
Családbarát környezet:)
Csoportjóga a béke kis szigetein:)

Ha jól tudom számodra fontos a támogatás is!

Annamária(Ami):
Igen segítünk ha tudunk, a versenyszekcióban szárnybontogatásaink már voltak termékszponzorációval. De a Siófoki Sup Clubbal is jó a viszonyunk.

Photo by Aaron Black-Schmidt

Mik a jövő tervei?

Annamária(Ami):
Szeretnénk nyitni egy Budapesti bázist is, úgy érzem kellő tapasztalattal rendelkezünk egy ekkora projekt meglépéséhez. Valamint a webshopunkat szeretnénk elmélyíteni a ruházat terén is.

Mit üzensz az olvasóknak?

Annamária(Ami):
Azt, hogy találja meg magát mindenki ebben a nagyszerű sportban! Na és persze, ha tanácsra vagy felszerelésre van szükségük várjuk őket szeretettel.:)