SUP hírek

őszi hírek távirati stílusban…

Az UTE Kajak-Kenu Egyesület telephelyén második alkalommal rendezték meg szeptemberben a II. Danube SUP CUP-ot ahol 30-an álltak rajthoz. Kövér Marci hagyományteremtő céllal, hozta létre ezt a versenyt ami igazi szezonzárója a versenyszezonnak. A versenyen ukrán és osztrák SUP kiválóságok is rajthoz álltak, hogy legyőzzék a több mint 10 kilométeres távolt.
A pálya a Hajógyári-sziget két oldalát járta be a kiság minden „furmányososával” együtt.

Marci a Rapidján ezüstöt érő teljesítményt tett le az asztalra. forrás: facebook.hu

Carolina CUP

Az óceán túlpartján a Carolina kupa illusztris versenynek számít. A SUP egy ottani ünnepe ez a rendezvény ahol Buday Tomi masters korral de ifjú hévvel lett harmadik amiért innen is óriási gratuláció! Az alábbi videóban ott a befutója is.:)

SUP Douro Race

A Hasulyo tesók a SUP Douro Race versenyen álltak dobogóra. A lentebbi video alapján irigykedünk is egy kicsit.:) A verseny 18 kilométeres volt, a downwind minden kihívásával együtt.:) Gratulálunk az eredményekhez! 🙂

Des Glores de l’Ardéche maraton

Egy csodás 27 kilométeres versenyre invitál az APP november 13.-án, ahol a beharangozó alapján Brunó is elindul. A festői környezetben zajló viadalon 1500-an indulnak és a sebes folyású folyón két 2-es kategóriájú zúgó is van. Ha van időtök pillantsatok bele a lenti videóba. Hangulatos:)

Sportdiplomáciai siker

Horváth Noémi az ICF SUP bizottságának elnöki pozícióját nyerte el a múlt héten. A SUP hazai fejlődését bizonyosan elősegíti ez a nagyszerű kinevezés. Sok sikert és kitartást kívánunk ehhez a különleges megbízatáshoz.

forrás: Noémi facebook oldala