Starboard SUP KIDS

Workbook? Hát az meg miaz? 🙂 Nem más mint egy szerintem fantasztikus kezdeményezés a Starboardtól a gyerekeknek SUP-ról, életstílusról és a Föld nevű varázslatos bolygóról….

Az anyacég kezdeményezését a SUPshop.hu-tól Ami Uracs vette a vállára, és lett szívügye.

A 40 oldalas munkafüzet nem egy promóanyag gyerekeknek hanem sokkal inkább egy alap szemléletmódot adó ismeretterjesztő kiadvány. Azért persze bemutatják, hogy hogyan „zöldül” a cég és a Starboard Dream Team-je sem hiányozhat.

A tematika szerint 5 lecke mindegyike fontos egy kezdő a sportághoz frissen csatlakozó számára is, de a sok színező és apró játék mutatja, hogy ez a 10 éveiben járó kis rider-eké.

Első lecke:

A víz biztonsági tudnivalóiról és a SUP alapismeretek elsajátításáról szól. Segít abban, hogy hogyan ismerjék fel a kicsik a veszélyforrásokat és, hogy hogyan tudnak segíteni.

forrás: supmagazin.hu

Második lecke:

SUP-os élmények gyűjtéséhez és túrákhoz ad tippeket a kicsiknek a lakóhelyük közelében.

forrás: supmagazin.hu

Harmadik lecke:

Környezetünk védelmére tanít. Ötleteket ad vizeink tisztán tartásához. Szó van benne a műanyagok életciklusáról és az óceánok szemétszigeteiről.

forrás: supmagazin.hu

Negyedik lecke:

Az egészséges életmód sem maradhat ki. A játékos reggeli készítés mellet helyet kap a meditáció és a pozitív életszemlélet is egy szójátékkal.

forrás: supmagazin.hu

Ötödik lecke:

A befejező rész arra sarkallja a kicsiket, hogy álljanak ki a bolygóért és ha piciben is, de tegyenek egy szebb jövőért.

forrás: supmagazin.hu

Ez nem a Britannica Hungarica, de nem is ez a cél. A maga szintjén – ott ahol a szemléletváltás és a környezettudatosság nem csak süket fülekre talál- hiánypótló, könnyed és nagyon szerethető. Remélem mielőbb hozzáférhető lesz mindenki számára, hogy egy-egy kellemes színezés mellett lehessen beszélgetni a gyerekekkel, nem csak a SUP sportágról, hanem azokról a tényekről is amik sajnos nem teszik jobbá a világot.
Azért, hogy a Starboard egy pozitív hangvételű munkafüzetet csinált azért jár a virtuális csillagos ötös! 🙂

forrás: supmagazin.hu

Köszönjük szépen Ami áldozatos munkáját, amennyiben további kérdésetek van, keressétek fel a Starboard vagy a SUPshop weboldalát!