Rai Taguchi a Japán tehetség csapatot vált

Ismét egy versenyző aki a következő szezonban a Starboard deszkáin küzd a győzelemért.

Szponzort vált a legjobb japán versenyző. Aki követi a SUP versenyek világát biztosan emlékszik a 2022-es Gydnia-i világbajnokság sprint döntőjére ahol Rai Taguchi a 3 Starboard versenyző mögött negyedikként ért célba egy SIC XRS fedélzetén a meglehetősen egyedi „hullámzó” evezéstechnikájával egyedüli nem Starboard-os versenyzőként az első 5 között, majd 2 nappal később bronzérmet nyert a technikai futamon.

forrás: canoeicf.com , Gdynia


A 2022-es szezon nagyszerűen sikerült a versenyzőnek a VB-n kívül is, olyannyira, hogy a Starboard szponzorált versenyzőjeként folytatja a továbbiakban.
A totalsup.com kérdésére elmondta, hogy büszke amiért a világ legismertebb csapatának tagja lehet és sokat jelent neki a cég környezettudatos stratégiája. A tavaly a Starboardhoz igazoló Noic Gariud-on (korábban Sunnova) kívül olyan meghatározó versenyzők lettek csapattársai mint, Conor Baxter, Michael Booth, Clement Colmas, Bart de Zwart vagy Hasulyo Dani.

Fő célként továbbra is az APP versenyeken való jó helyezést tűzte ki maga elé, de meglátásom szerint a Thaiföldön megrendezésre kerülő világbajnokságon is számolni kell vele, ha másért nem már csak azért is, mert ő egy ízig-vérig tengeri versenyző.

forrás: a versenyző facebook oldala

Sok sikert kívánunk! Reméljük továbbra is olyan látványos bójafordulókkal teszi élvezetesebb és izgalmasabbá a SUP versenyeket mint amit megszokhattunk tőle.