Magyarok a világbajnokságon

Célegyenesbe fordult az év egyik legnagyobb sup eseménye az ICF világbajnokság…..

Október 24-től négy napon át ad otthont a világ legjobb sup versenyzőinek a kínai Qingdao. Az eseményt nagy érdeklődés övezi mivel ez lesz az ICF főpróbája a sup világában.
24.-én a megnyitóünnepséggel kezdődik az esemény. 25.-én reggel 9 órakor megkezdődik a hosszútávú viadal. A sok versenyen bizonyított Hasulyo testvéreken kívül rajthoz áll Virág Endre és Kövér Márton is. Amíg Endre az idősebbek számára kiírt korosztályos versenyen harcol az igazáért, addig a három másik fiú a merev deszkások open kategóriájában harcol a dicsőségért és az elérhető magas pénzjutalomért. A női mezőnyben Horváth Noémi bontogatja majd szárnyait.
A verseny nagyon érdekesnek ígérkezik! Azáltal, hogy az ICF rendezi számos nagy kajak-kenus múlttal rendelkező versenyző áll rajthoz és méri össze erejét és tudását a specifikusan sup atlétákkal. Több mint 200 indulót várnak a helyszínre.

Képtalálatok a következőre: bruno hasulyo
forrás: supracer.com Bruno és Daniel Hasulyo a 2017-es világbajnokság befutója után…

A versenyen összesen 36000 euro pénzdíjat osztanak szét a 6 open kategória helyezettjei között. Tovább kedveskedik az ICF a masters korú versenyzőknek, mert 40+ és 50+ kategóriára is kiírták mind a sprint, a technikai és a hosszú távú versenyt is. Valamint lesz isup futam is.

Qingdao Stand Up Paddling World Championship venue
A helyszín, forrás : canoeicf.com

Az ICF továbbá egy patronált tábort is indított a verseny helyszínén.Természetesen nem marad el a folyamatos tájékoztatás sem. Az alábbi linken tudtok böngészni az eseményről híreket, képeket és egyéb információkat…

https://www.canoeicf.com/stand-paddling-world-championships/qingdao-2019/team-info