kitekintő

Sziasztok…január van..és hideg….gondoltam körbenézek külföldön és belföldön mik a hírek…

Egyelőre a fű sem nő, a legtöbb külföldi supos oldalon utazási tippek és hangulatkeltő sup szörfös és túrás videók sorakoznak. Itt-ott már beharangozzák a jövő évi versenyeket is.  Üdítő kivétel a supracer.com ahol az Európai versenyzőket fogják egy csokorba és a standupjournal.com ahol 100 dollár alatti kiegészítőkről írtak egy remek cikket. Ebben jellemzően a védd az óceánt termékek és a Red által forgalmazott kiegészítők kaptak helyet. (van ám kutyaúszást segítő mellény is a soha ki nem hűlő termosz mellett.:))

Azért itt elkalimpálna az ember fia:) forrás: redbull.com

Itthon Jártó Berni tart továbbra is túrákat az ország több pontján hidegben melegben egyaránt, és üdítő színfoltként jelent meg a lassan rendszeresnek mondható sup tréning az MTK vízitelepen Kövér Marci vezényletével.

Soltész Istvánék spéci ruhákat és az Aqva márkát reklámozzák és eveznek a januári hidegben, amivel nincsenek egyedül, többen kimerészkednek ilyenkor. Kácser Zoli már elsején bekezdett.:)
Sokan készülnek a szezonra száraz edzéssel, ami még mindig a legjobb alapozás. Rakonczay Gábor egy kabin nélküli deszkán tervezi átevezni az óceánt egyes-egyedül.
A balatoni Support ismét akciókkal várja a szezonkezdést, és lassan alakulnak a nyári programok is.

A fanatic ezekkel a deszkákkal hasít idén…. kép: John Carter

Ha már programok. Idén is lesz medencés verseny február 1.-én a Sup Race Hungary szervezésében, ami tuti, hogy szuper buli lesz megint.

forrás :sup race hungary

A magyar bajnokság leghosszabb távja 3 km lesz. A Harbor Summit 5 kilométeres kihívással vár. Remélem minél többen próbáljátok megtörni Marci egyeduralmát a dobogó legmagasabb fokán.:)
 Az év idei nagy durranása itthon szerintem a nem olimpiai sportágak világbajnoksága lesz Szegeden 15 kilométer lesz a táv.
A túrabajnokság mint mindig, idén is remek terep lesz azoknak akik a fitnesz világából átkacsintgatnának a teljesítménytúrák vízhólyaggal szegélyezett hullámaira. Mert a legfinomabb babgulyást mindig egy 3 órás evezés után szolgálják fel!:)

Bírnám ha már ilyen lenne az idő….forrás:boardsportsource.com

Szóval idén is lesz hova menni és mit evezni! Találkozzunk a vizen!