Csepel SUP Challenge, verseny kicsit másképpen ahol az állóképesség és a mentális kondíció a döntő

Idén Kövér Marci szervezésében először került megrendezésre egy olyan esemény, ami igazi kihívás volt a résztvevők számára….

A legtöbb 10 kilométer feletti verseny forgatókönyve az, hogy a rajt utáni helyezkedést követően szépen megtalálja mindenki azt, akivel érdemben versenyezni tud. Pár kilométer után a mezőny kissé elcsendesül és ki lassan, ki gyorsan falja a kilométereket.
Ez a verseny annyiban volt más, hogy ugyan a táv 16 kilométer volt de az 8 részre bontva. Fél óránként egy 2000 méter közös rajttal, a végén pedig a 8 idő összesítésre került.

A rajtok egyike, mehet a helyezkedés! Marci és Viktor vizére itt Szabi ugrik fel éppen. forrás: Figura Foto

Mi ebben az izgalmas? például a 8 rajt ami 8 helyezkedést és megannyi lehetőséget tartogat. Nem mellesleg egy ilyen nap edzésnek, vagy felkészülési versenynek is ideális.

A sokat látott ezres cölöp! forrás: Figura Foto

A rendezvény színvonalát emelte a LANE5 támogatása akik ha beállnak egy esemény mögé akkor ott jó minőségű sportruházatból akad bőven.:)

https://www.facebook.com/lane5sportswear

Az érmek sem maradhattak el. forrás: Figura Foto

Valamint Tóth József sportfotós, aki lassan elmaradhatatlan „kellékké” válik a kiemelt sup-os események alatt. Képeit az alábbi linken éritek el.

https://www.facebook.com/FiguraPhoto.Hun/

A teljesítők csapata. Nagy gratuláció mindenkinek! Egy mezei zizit teszek rá, hogy jövőre a létszám meg duplázódik:) forrás: Figura Foto
Egy kajak-kenu telepen az ember gyorsan össze tud futni egy olimpiai bajnokkal:) A srácok arcán látszik mennyire várják a következő rajtot. forrás: Figura Foto

Lentebb a verseny jegyzőkönyve. Jó böngészést:)

A hátszél legyen veletek! Találkozzunk a Magyar Bajnokságon!